Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 389g1440kcal72g42.8g84.5g118.3g
Sokeri 3033g12311kcal0g3030g0g0g
Siirappi 260g782kcal0.3g192.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1298g4284kcal26g38.9g454.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 363g2581kcal2.7g1.5g290.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g97g389kcal0g96.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g43574kcal202g6803.6g1658.6g236.6g
Valittu annoskoko5440g21787kcal101g3401.8g829.3g118.3g
Annoskoko puolitettuna2720g10893kcal50.5g1700.9g414.7g59.2g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297