Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 2670g1037kcal11.7g181.6g13.3g69.4g
Kananmuna kuoreton 1469g2095kcal183.6g4.4g150.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g33g18kcal2g1g0.7g33.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g668g4005kcal160.2g44.1g360.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl601g5407kcal0g0g600.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g25122kcal715g462.2g2251.2g205.6g
Valittu annoskoko5440g12561kcal357.5g231.1g1125.6g102.8g
Annoskoko puolitettuna2720g6281kcal178.8g115.6g562.8g51.4g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794