Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)1587g1270kcal54g190.4g31.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1587g723kcal47.6g76.2g23.8g0g
Kananmuna kuoreton 1047g1494kcal130.9g3.1g107.4g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala952g3047kcal142.8g561.8g24.8g95.2g
Ruokasuola jodioitu 44g1.1kcal0.3g0g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12g0g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g190g1409kcal0g0g156.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g16000kcal754.6g1687g687.8g190.8g
Valittu annoskoko5440g8000kcal377.3g843.5g343.9g95.4g
Annoskoko puolitettuna2720g4000kcal188.7g421.8g172g47.7g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979