Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3200g2436kcal60.2g496g6.4g32g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Palvikinkku HK 3%320g320kcal57.6g1.6g9.6g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1440kcal0g0g160g0g
Atria kevyt Perhenakki960g1536kcal92.2g72g93.1g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g11915kcal438g1213.6g543g125.4g
Valittu annoskoko5440g5957kcal219g606.8g271.5g62.7g
Annoskoko puolitettuna2720g2979kcal109.5g303.4g135.8g31.4g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055