Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss160g536kcal35.2g0.2g44.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g80g307kcal26.4g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g15065kcal746.6g188.4g1260.8g39.2g
Valittu annoskoko5440g7533kcal373.3g94.2g630.4g19.6g
Annoskoko puolitettuna2720g3766kcal186.7g47.1g315.2g9.8g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134