Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3337g2701kcal52.4g561.7g1.7g100.1g
Sipuli (kuorittu)367g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl668g567kcal9.3g29.4g46.7g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g17g28kcal1.3g5.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g6792kcal135.6g1228g98.4g212.6g
Valittu annoskoko5440g3396kcal67.8g614g49.2g106.3g
Annoskoko puolitettuna2720g1698kcal33.9g307g24.6g53.2g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920