Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2400g17520kcal24g24g1920g0g
Aurinkokuivattu tomaatti560g1014kcal15.1g67.2g78.4g0g
Valkosipuli 480g520kcal37.9g78.2g2.9g10.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g320g150kcal4.8g23.4g3.8g9.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro320g98kcal6.7g13.4g1.6g10.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g480g1046kcal110.4g0.5g67.2g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g480g3120kcal144g0g192g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g400g458kcal3.4g25g40.8g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g47853kcal692.6g463.4g4613.4g85.4g
Valittu annoskoko5440g23926kcal346.3g231.7g2306.7g42.7g
Annoskoko puolitettuna2720g11963kcal173.2g115.9g1153.4g21.4g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020