Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3006g723kcal54.4g66.1g9g69.1g
Vehnäjauho puolikarkea 120g413kcal12.3g84.2g1.4g4.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2004g661kcal66.1g98.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200g561kcal38.1g0g44.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g731kcal1g1g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g6178kcal343.8g499g269.2g146.6g
Valittu annoskoko5440g3089kcal171.9g249.5g134.6g73.3g
Annoskoko puolitettuna2720g1545kcal86g124.8g67.3g36.7g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204