Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2240g646kcal22.4g103g6.7g40.3g
Kuohukerma,valio,2dl533g1813kcal10.7g16g186.7g0g
Siirappi, tumma213g683kcal0.2g157.9g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g240g775kcal120g72g1.2g13.2g
Jauhelihamauste, annos 15g80g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g7840kcal306.6g699.4g390.8g107g
Valittu annoskoko5440g3920kcal153.3g349.7g195.4g53.5g
Annoskoko puolitettuna2720g1960kcal76.7g174.9g97.7g26.8g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499