Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g1784g1159kcal58.9g80.3g69.6g0g
Kananmuna kuoreton 981g1399kcal122.6g2.9g100.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g2675g9310kcal93.6g2167.1g26.8g80.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g23738kcal550.2g4500.6g394g160.6g
Valittu annoskoko5440g11869kcal275.1g2250.3g197g80.3g
Annoskoko puolitettuna2720g5935kcal137.6g1125.2g98.5g40.2g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483