Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 493g1091kcal86.2g0g83.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 862g1962kcal163.8g0g146.6g0g
Sipuli (kuorittu)370g100kcal4.8g17.7g0.7g6.3g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Vesi1232g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi209g733kcal12.6g159.2g3.6g4.8g
Kuohukerma,valio,2dl246g838kcal4.9g7.4g86.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen123g41kcal4.1g6g0g0g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 37g268kcal0.4g0.1g30g0g
Kaali, valkokaali1848g390kcal22.2g62.8g3.7g38.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g10914kcal600.2g508.2g714.8g99.8g
Valittu annoskoko5440g5457kcal300.1g254.1g357.4g49.9g
Annoskoko puolitettuna2720g2729kcal150.1g127.1g178.7g25g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978