Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1263g413kcal7.8g70.2g2.5g32.2g
Sokeri 723g2936kcal0g722.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g509g1783kcal8.7g453.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1100g1381kcal121g2.9g99.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1019g3496kcal103.8g713.1g12.2g35.7g
Grahamjauho 204g668kcal21.5g123.7g4.5g20.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g204kcal0g50.4g0g0g
Leivinjauhe 41g72kcal2.1g15.4g0g0.2g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g122g403kcal9.8g74.6g2.3g23.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 408g2883kcal0g0g326g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g28476kcal549.4g4452.4g893.4g223g
Valittu annoskoko5440g14238kcal274.7g2226.2g446.7g111.5g
Annoskoko puolitettuna2720g7119kcal137.4g1113.1g223.4g55.8g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604