Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino750g2550kcal172.5g397.5g27.7g45g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g75g85kcal0.5g17.3g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl750g285kcal7.5g67.5g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Rypsiöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Basilika, tuore 50g14kcal1.6g0.5g0.4g0.8g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g625g1531kcal112.5g3.7g118.7g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1250g250kcal7.5g41.2g3.7g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1750g228kcal19.6g17.2g3.5g21g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g12588kcal648.2g1139.6g588.4g134.8g
Valittu annoskoko5440g6294kcal324.1g569.8g294.2g67.4g
Annoskoko puolitettuna2720g3147kcal162.1g284.9g147.1g33.7g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565