Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2336g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)867g303kcal8.7g59.8g4.3g12.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1184g902kcal22.3g183.6g2.4g11.8g
Sipuli 171g52kcal2.1g8.2g0.3g2.9g
Porkkana 215g70kcal1.3g11.9g0.4g5.5g
Lanttu 178g51kcal1.8g8.2g0.5g3.2g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g451g1172kcal54.1g9.5g99.2g0.5g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Rypsiöljy 33g289kcal0g0g32.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10892g5757kcal183g565.8g285.6g72.4g
Valittu annoskoko5446g2878kcal91.5g282.9g142.8g36.2g
Annoskoko puolitettuna2723g1439kcal45.8g141.5g71.4g18.1g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585