Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g4318g6217kcal949.9g0g259.1g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola481g770kcal38.5g19.2g62.5g0g
Sipuli (kuorittu)168g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g481g1636kcal67.3g0g149.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g17336kcal2115.8g54.6g942g5.8g
Valittu annoskoko5448g8668kcal1057.9g27.3g471g2.9g
Annoskoko puolitettuna2724g4334kcal529g13.7g235.5g1.5g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955