Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1200g1285kcal277.2g0g18g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 960g1277kcal81g169g19.2g48g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 1440g767kcal15.3g152.6g1.4g27.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g48g170kcal8.5g21.2g10.7g5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g58kcal0.6g12.7g0.6g0g
Curryjauhe (-), annos 5g40g130kcal4g20g4g4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Ruokakerma 5%, Valio1600g1040kcal24g67.2g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g10336kcal833.8g911.4g348.8g172.2g
Valittu annoskoko5448g5168kcal416.9g455.7g174.4g86.1g
Annoskoko puolitettuna2724g2584kcal208.5g227.9g87.2g43.1g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087