Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 640g2110kcal64.6g371.5g22.4g73.6g
Rusina 200g585kcal5.6g120.2g1g19.4g
Aprikoosi, kuivattu 160g352kcal8.3g69.4g0.6g11.7g
Auringonkukansiemen 160g950kcal36.8g20.2g79.2g9.6g
Mantelilastu (A la meira)120g720kcal28.8g7.9g64.8g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g80g285kcal0.2g71.2g0.6g3.7g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g80g230kcal2.6g54.4g0.2g6.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g10521kcal294.4g1442.4g338.2g249.6g
Valittu annoskoko5448g5260kcal147.2g721.2g169.1g124.8g
Annoskoko puolitettuna2724g2630kcal73.6g360.6g84.6g62.4g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997