Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1200g780kcal38.4g57.6g42g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g312g998kcal28.1g162.2g18.7g28.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g14053kcal1234.6g567.6g741.2g99.2g
Valittu annoskoko5448g7026kcal617.3g283.8g370.6g49.6g
Annoskoko puolitettuna2724g3513kcal308.7g141.9g185.3g24.8g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675