Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1602g3548kcal280.4g0g272.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2804g506kcal15.7g70.1g11.2g19.6g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss160g537kcal35.3g0.2g44.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 801g2645kcal16g24g280.4g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g80g308kcal26.4g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g15087kcal747.6g188.6g1262.6g39.2g
Valittu annoskoko5448g7544kcal373.8g94.3g631.3g19.6g
Annoskoko puolitettuna2724g3772kcal186.9g47.2g315.7g9.8g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134