RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 3003g3229kcal572.4g0g102.1g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 12g34kcal1.2g5.1g0.3g3.1g
Tilli, tuore 601g180kcal22.2g5.4g4.8g12.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 300g65kcal0.9g4.8g0g0.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1201g1962kcal32.4g32.4g180.2g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g300g802kcal25.5g153.8g3g40.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g12543kcal1309.2g403g580.8g112.4g
Valittu annoskoko5448g6271kcal654.6g201.5g290.4g56.2g
Annoskoko puolitettuna2724g3136kcal327.3g100.8g145.2g28.1g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489