Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke680g680kcal122.4g0g20.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1600g1218kcal30.1g248g3.2g16g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 8g24kcal0.8g2.7g1.1g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1000g600kcal10g45g40g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g5142kcal330.6g606.8g130g49.6g
Valittu annoskoko5448g2571kcal165.3g303.4g65g24.8g
Annoskoko puolitettuna2724g1286kcal82.7g151.7g32.5g12.4g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736