Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 91g41kcal0.2g8.6g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g75g82kcal18g0.8g0.8g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g25g28kcal0.8g1.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g400kcal39.6g26g14.4g4.4g
Valittu annoskoko545g200kcal19.8g13g7.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna273g100kcal9.9g6.5g3.6g1.1g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113342