Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 250g69kcal3g10.1g0.5g5.2g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g156g203kcal32.8g0g6.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g31g9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g630kcal75g35g14.4g14.8g
Valittu annoskoko545g315kcal37.5g17.5g7.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna273g158kcal18.8g8.8g3.6g3.7g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589