Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g251g413kcal50.1g0g25.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g188g45kcal3.4g5.6g0.9g3.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Margariini 80% keskiarvo13g89kcal0g0g10g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)63g103kcal1.9g2.5g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g1319kcal111.6g19.2g91g8.2g
Valittu annoskoko545g659kcal55.8g9.6g45.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna273g330kcal27.9g4.8g22.8g2.1g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461