Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen238g61kcal2.1g10.9g1g4.8g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti78g219kcal2.7g4.4g21.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha156g260kcal29.7g0g15.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 63g142kcal10g0.3g11.3g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio10g27kcal2.8g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g1417kcal94.6g31.2g101.4g9.6g
Valittu annoskoko545g708kcal47.3g15.6g50.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna273g354kcal23.7g7.8g25.4g2.4g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317