Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 501g151kcal6.3g24g1g8.5g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)175g140kcal6g33.3g1.8g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g2502g363kcal0g85.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 876g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Pasta 3-viljan (Torino)225g788kcal33.8g148.6g5.6g11.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1662kcal190.2g0g100.1g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Persilja 125g34kcal1.7g1.4g0.3g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10900g7224kcal486.4g630.6g294.8g71.8g
Valittu annoskoko5450g3612kcal243.2g315.3g147.4g35.9g
Annoskoko puolitettuna2725g1806kcal121.6g157.7g73.7g18g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156