Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 2252g867kcal19.4g175.9g3.6g40.3g
Vesi2252g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g901g1117kcal28.8g36.9g94.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10908g4246kcal105.4g432.6g219.2g80.6g
Valittu annoskoko5454g2123kcal52.7g216.3g109.6g40.3g
Annoskoko puolitettuna2727g1062kcal26.4g108.2g54.8g20.2g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153