Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1440g2381kcal241.2g0g158.4g0g
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Paprika punainen 720g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Maustekurkku720g119kcal5g21.6g0.7g13g
Kalaliemi laimennettu 1440g43kcal0g4.3g2.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 540g1608kcal100.2g13.5g129.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 396g1307kcal7.9g11.9g138.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10908g11445kcal727.4g186.4g867g60.2g
Valittu annoskoko5454g5722kcal363.7g93.2g433.5g30.1g
Annoskoko puolitettuna2727g2861kcal181.9g46.6g216.8g15.1g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195