Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1623g974kcal24.3g210.9g1.6g14.6g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g451g609kcal49.6g58.6g17.6g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2254g1426kcal67.6g108.2g78.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)676g852kcal74.4g2g60.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima180g703kcal52.3g0g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10908g9272kcal543.4g785.4g427.2g38.4g
Valittu annoskoko5454g4636kcal271.7g392.7g213.6g19.2g
Annoskoko puolitettuna2727g2318kcal135.9g196.4g106.8g9.6g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915