Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto1803g3426kcal140.6g61.3g288.5g0g
Katkarapu, rainbow2254g2254kcal518.4g0g20.3g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g1352g1420kcal47.3g273.2g13.5g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10908g14198kcal1412.6g669g644.6g54g
Valittu annoskoko5454g7099kcal706.3g334.5g322.3g27g
Annoskoko puolitettuna2727g3550kcal353.2g167.3g161.2g13.5g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265