Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)902g721kcal171.3g0g2.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g563g1578kcal107.1g0.2g124g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g1690g2705kcal27g202.8g3.4g33.8g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g45g117kcal5g10.8g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2254g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10908g10241kcal620.8g427.6g271g67.6g
Valittu annoskoko5454g5121kcal310.4g213.8g135.5g33.8g
Annoskoko puolitettuna2727g2560kcal155.2g106.9g67.8g16.9g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455