Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee3520g3626kcal813.1g0g52.8g0g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl1600g718kcal4.8g160g1.6g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g64g237kcal0.6g53.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10912g11844kcal1641.2g687g294.8g0g
Valittu annoskoko5456g5922kcal820.6g343.5g147.4g0g
Annoskoko puolitettuna2728g2961kcal410.3g171.8g73.7g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007