Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 300g190kcal9g14.4g10.5g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g39g125kcal4.3g24.9g0.9g4.3g
Vehnäjauho, sunnuntai78g273kcal9.4g55.3g1.6g2.3g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 71g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g2264kcal61.8g189.8g141.6g13.2g
Valittu annoskoko546g1132kcal30.9g94.9g70.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna273g566kcal15.5g47.5g35.4g3.3g
Arvot/100g100g207kcal5.7g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197