Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 215g72kcal1.5g11.8g0.2g3g
Mansikka 120g56kcal0.6g10.1g0.2g2.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g183g712kcal0g178.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1680kcal4.2g401.4g0.8g10.6g
Valittu annoskoko546g840kcal2.1g200.7g0.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna273g420kcal1.1g100.4g0.2g2.7g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463