Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 66g358kcal0.6g0.3g40g0g
Sokeri 56g226kcal0g55.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g293kcal8.7g59.7g1g3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Raparperi pakastettu153g48kcal1.1g8.4g0.2g2.1g
Fariinisokeri22g89kcal0g21.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g2524kcal45.6g340.4g105.2g10.2g
Valittu annoskoko546g1262kcal22.8g170.2g52.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna273g631kcal11.4g85.1g26.3g2.6g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875