Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore181g56kcal1.3g9.9g0.2g2.5g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Sokeri77g311kcal0g76.6g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g229g869kcal16.2g115g37g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g2472kcal35g403g74.4g13.2g
Valittu annoskoko546g1236kcal17.5g201.5g37.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna273g618kcal8.8g100.8g18.6g3.3g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847