Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 306g55kcal1.7g7.7g1.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g16g34kcal2.2g3.4g1.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g88g245kcal16.6g0g19.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Basilika, tuore 3.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Timjami, annos 3g2.6g5.6kcal0.2g0.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1109kcal46.4g36.2g84.2g10g
Valittu annoskoko546g554kcal23.2g18.1g42.1g5g
Annoskoko puolitettuna273g277kcal11.6g9.1g21.1g2.5g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407