Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)52g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Sokeri 89g361kcal0g88.9g0g0g
Rypsiöljy 63g555kcal0g0g62.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 140g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Vehnäjauho puolikarkea 126g431kcal12.8g87.9g1.5g4.4g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Rusina 42g122kcal1.2g25.2g0.2g4.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g28g168kcal6.7g1.8g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g3496kcal55g424.4g169.8g19g
Valittu annoskoko546g1748kcal27.5g212.2g84.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna273g874kcal13.8g106.1g42.5g4.8g
Arvot/100g100g320kcal5g38.9g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097