Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Kukkakaali 44g11kcal0.8g1g0.1g1g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g145g67kcal3.5g8.7g1g4.6g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g66g76kcal4.7g13.1g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.7g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g175g61kcal2.8g12.1g0.2g2.5g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g571kcal31.2g89.2g6.2g20.2g
Valittu annoskoko546g286kcal15.6g44.6g3.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna273g143kcal7.8g22.3g1.6g5.1g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.2g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946