Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 146g49kcal4.5g7.1g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g6.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 291g999kcal29.7g203.9g3.5g10.2g
Margariini 80 % laktoositon 51g357kcal0.3g0g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g3087kcal75.2g473g92.8g21g
Valittu annoskoko546g1543kcal37.6g236.5g46.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna273g772kcal18.8g118.3g23.2g5.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250