Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 375g539kcal60g0g33.4g0g
Rypsiöljy 30g268kcal0g0g30.4g0g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Tilli, tuore 75g22kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.4g0.1g0.6g
Ruokasuola jodioitu 10g0.2kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1093g1766kcal130g21g129.2g6.6g
Valittu annoskoko547g883kcal65g10.5g64.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna273g442kcal32.5g5.3g32.3g1.7g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230