Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 225g175kcal39.5g0g1.6g0g
Tomaatti 211g48kcal1.2g7.3g0.6g3g
Öljy17g152kcal0g0g16.9g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 34g90kcal2.9g15.6g1.4g1.3g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.56g157kcal16.9g0.8g9.6g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1094g1249kcal121.2g48.2g60.2g9.2g
Valittu annoskoko547g625kcal60.6g24.1g30.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna273g312kcal30.3g12.1g15.1g2.3g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147221