Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g300g683kcal56.9g0g50.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu11g6.7kcal0.1g0.5g0.4g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)37g139kcal5.2g27.2g0.9g1.5g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g75g23kcal0.7g4.1g0.4g1.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 67g153kcal3.4g11.8g9.5g3.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste56g202kcal16.3g1g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1093g2413kcal165.2g89.2g155.6g13g
Valittu annoskoko547g1206kcal82.6g44.6g77.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna273g603kcal41.3g22.3g38.9g3.3g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.2g14.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308