Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha70g108kcal13.6g0g5.9g0g
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Palsternakka 42g27kcal0.2g5g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g91g26kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Tomaattimurska, 1 prk56g15kcal0.3g3g0.1g0.8g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.3g19kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Naudanliha18g27kcal3.4g0g1.5g0g
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Palsternakka 11g6.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Tomaattimurska, 1 prk14g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1094g839kcal47g68.2g38.4g20.4g
Valittu annoskoko547g420kcal23.5g34.1g19.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna274g210kcal11.8g17.1g9.6g5.1g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.2g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794