Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3084g4399kcal385.5g9.3g316.1g0g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 189g1674kcal0g0g189.2g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Kinkkusuikale Pirkka1402g1444kcal252.3g25.2g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g15112kcal1278.6g79.8g1081.6g7.4g
Valittu annoskoko5460g7556kcal639.3g39.9g540.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna2730g3778kcal319.7g20g270.4g1.9g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153458