Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1570g2595kcal262.9g0g172.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g505kcal0g0g56.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 191g496kcal51.5g0g32.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1121g3701kcal22.4g33.6g392.4g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g2523g883kcal45.4g161.4g5g80.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g16358kcal764.4g390g1317.2g161.4g
Valittu annoskoko5460g8179kcal382.2g195g658.6g80.7g
Annoskoko puolitettuna2730g4090kcal191.1g97.5g329.3g40.4g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481