Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1680g2520kcal285.6g6.7g147.8g0g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1800g1026kcal25.2g223.2g3.6g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi180g18kcal2.7g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g7128kcal627g465.2g302.8g0g
Valittu annoskoko5460g3564kcal313.5g232.6g151.4g0g
Annoskoko puolitettuna2730g1782kcal156.8g116.3g75.7g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902