Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g626g689kcal18.8g20g62.6g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g977g537kcal16.6g64.5g23.4g11.7g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g701g2104kcal59.6g378.7g31.6g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka2004g3366kcal400.7g0g200.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g50g85kcal2.8g8.1g4.7g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g50g6.5kcal0.1g1.5g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio301g872kcal78.1g0g63.1g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%751g2141kcal232.9g0g127.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g19602kcal1619.2g945.6g1027.2g23.4g
Valittu annoskoko5460g9801kcal809.6g472.8g513.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna2730g4900kcal404.8g236.4g256.8g5.9g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364