Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Paprika punainen 1600g468kcal15g72g6.4g30.4g
Lehtikaali 1000g398kcal34.4g40.6g6g20g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g1600g4320kcal288g32g336g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g10829kcal695.6g373.8g700g128g
Valittu annoskoko5460g5414kcal347.8g186.9g350g64g
Annoskoko puolitettuna2730g2707kcal173.9g93.5g175g32g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230