Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2100g707kcal14.5g115.5g2.1g29.4g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g30g181kcal2g17.5g10.5g0g
Ruokosokeri252g1027kcal0g251.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 84g281kcal0.1g68.5g0g1.2g
Mansikka 3000g1396kcal15g252g6g57g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10932g7186kcal63.2g1410.4g37.2g175.2g
Valittu annoskoko5466g3593kcal31.6g705.2g18.6g87.6g
Annoskoko puolitettuna2733g1797kcal15.8g352.6g9.3g43.8g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727